5 dingen om te overwegen bij het kopen van een luchtreiniger

5 dingen om te overwegen bij het kopen van een luchtreiniger

1. Waarom heb ik een luchtreiniger nodig?

Luchtreinigers zijn de beste manier om uw lucht binnenshuis te reinigen, die vervuild kan zijn en vol met triggerende deeltjes zoals pollen en stof. Ze helpen ook om een ​​gezonde omgeving te behouden door huidschilfers van huisdieren, schimmelsporen, ambrosia en meer te verwijderen.

U kunt onze productzoekwizard gebruiken om de perfecte luchtreiniger voor u te vinden. Sommige modellen zijn ontworpen voor specifieke doeleinden:

Specifieke behoeften

Allergieën: Als u allergieën heeft, moet u een luchtreiniger kiezen die is ontworpen om allergieën te verlichten. Ze hebben meestal meerdere filters, waaronder HEPA-filters, om allergenen binnenshuis te verwijderen.
Astma: Als u aan astma lijdt of als uw symptomen worden veroorzaakt door geur en chemische verontreinigende stoffen, kunt u een astma-luchtreiniger of een geur- en chemische luchtreiniger overwegen. Deze luchtreinigers bevatten extra geur- en chemische filtratie, evenals HEPA-filters voor het verwijderen van allergene deeltjes.

Rook: Rookluchtreinigers zijn specifiek ontworpen om rook, roet in de open haard en andere bijbehorende dampen te verwijderen die bestaande ademhalingsaandoeningen kunnen verergeren of onaangename geuren in uw omgeving kunnen veroorzaken.
Huisdieren: geselecteerde luchtreinigers zijn speciaal ontworpen voor het hanteren van huisdieren – ze verwijderen huidschilfers, geuren en haren van huisdieren. Bekijk hier luchtreinigers voor huisdieren.
Chemische gevoeligheden: Als u extreem gevoelig bent voor chemicaliën, kunt u een luchtreiniger overwegen voor meerdere chemische gevoeligheden (MCS). Deze modellen bevatten zelfs nog meer geur- en chemische filtratie en zijn vaak vervaardigd met materialen die geen chemicaliën in de lucht laten ontsnappen en uw symptomen verergeren.

2. Welke maat luchtreiniger heb ik nodig?

Om de juiste maat luchtreiniger te kiezen voor uw behoeften, moet u rekening houden met de vierkante meters van de kamer die u wilt zuiveren.

Als u allergieën of astma heeft en op zoek bent naar een luchtreiniger om uw symptomen onder controle te houden, moet u ook rekening houden met de snelheid van luchtverversing per uur (ACH) van een luchtreiniger. ACH verwijst naar het aantal keren dat een luchtreiniger elk uur het volledige volume lucht in de behandelruimte kan filteren.

Luchtreinigers die de lucht in een ruimte minstens vier keer per uur kunnen reinigen, zijn het beste voor mensen met allergieën en astma. Een snelheid van vier luchtverversingen per uur zorgt er ook voor dat de luchtreiniger de lucht grondig reinigt en zoveel mogelijk microscopisch kleine symptoom-triggerende allergenen filtert, zodat u gemakkelijk kunt ademen.

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor vier luchtverversingen per uur. Gebruik deze handleidingen:

Klein: deze luchtreinigers zijn ontworpen voor persoonlijke ruimte of kamers tot 30 vierkante meter.
Gemiddeld: zoek een luchtreiniger voor kamers tussen 300 en 699 vierkante voet.
Groot: gebruik deze luchtreinigers in ruimtes tussen 700 en 1.900 vierkante meter.
Hele huis: bekijk onze modellen voor het hele huis.

3. Welke functies heb ik nodig op mijn luchtreiniger?

Na het kiezen van het type en de maat luchtreiniger dat u nodig heeft, moet u overwegen of u speciale functies wilt hebben.

schoon

Functies zijn onder meer:

Om geld te besparen en energie te besparen, zoekt u naar luchtreinigers met een Energy Star-rating van de EPA.
U kunt ook wifi-luchtreinigers vinden die u vanaf uw telefoon kunt bedienen.
Luchtkwaliteitsindicatoren geven real-time updates over de kwaliteit van uw lucht.
Andere kenmerken zijn: zwenkwielen, handgrepen voor gemakkelijke mobiliteit, afstandsbedieningen, meerdere ventilatorsnelheden en filtervervangingsindicatoren.

0 comments on “5 dingen om te overwegen bij het kopen van een luchtreinigerAdd yours →

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *